• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COVID-19 / CORONA Maatregelen

Deurbeleid en afhaal protocol

Ons strenge deurbeleid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen blijft gehandhaafd.

Om uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers laten we vanaf 24-03-2020 niet meer dan de volgende aantallen mensen gelijktijdig toe in onze showrooms.

- Megadump Dalen – 25 personen / 12 stellen

- Megadump Tiel – 18 personen / 8 stellen

- Megadump Wormer – 10 personen / 5 stellen

Aangescherpte maatregelen COVID-19

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. In vervolg op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 neemt Megadump dan ook maatregelen om risico’s te beperken. Gepaste afstand in de vestigingen wordt gecontroleerd en contact beperkt. Hier tref je al onze maatregelen.

In alle vestigingen maken medewerkers extra schoonmaakrondes en besteden nauwlettend aandacht aan hygiënegevoelige zaken zoals pinapparaten, toiletten en deurknoppen.

Afspraak Plannen

Maakt u liever een afspraak om bij ons langs te komen in de showroom op een afgesproken dag en tijd? Klik dan hier

Klantenstroom

Wij verzoeken je om zoveel mogelijk alleen (Maximaal 2 personen) naar Megadump te komen. Gebruik een bezoek aan ons niet als een gezellig (gezins)uitje. Zo houden we de klantenstroom zo beperkt mogelijk.
Wij reguleren het aantal bezoekers in de showroom.

Binnen monitoren we de drukte in ieder gangpad. Wij vragen je 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Afrekenen

In de kassazones zijn wachtstrepen geplaatst. Wij vragen je deze te respecteren en voldoende afstand van jouw voorganger te houden.

Om contact te minimaliseren verzoeken wij je met pin te betalen.

Services

Aflever retouren kunnen we helaas niet meer ontvangen op koopavonden en zaterdagen. We vragen u om producten retour te brengen op doordeweeks dagen i.v.m. drukte spreiding.

Winkelen op rustige tijden of online

Wij vragen je zo veel mogelijk doordeweeks inkopen te doen. In de ochtend is het rustig en zo kunnen we met elkaar bezoek spreiden en wachtrijen zo veel mogelijk voorkomen.

Wij wijzen je er graag op dat je ook eenvoudig online bestellingen kan plaatsen. Hier zetten wij de komende periode extra capaciteit voor in. Desondanks kan het voorkomen dat bestellingen een langere levertijd hebben dan je van ons gewend bent.

Pakket- en palletbezorging / afhalen.

Het virus kan niet door middel van pakketten of pallets overgedragen worden. We zullen de online bezorging dus gewoon voortzetten.

Het is echter belangrijk dat (fysiek) contact met de pakket- of palletbezorger zo veel mogelijk wordt vermeden.

Het kan voorkomen dat bestellingen een langere levertijd hebben dan je van ons gewend bent. Daarnaast hanteert PostNL ook een andere werkwijze bij de aflevering van je pakket.

Onze bezorgpartners zullen, om verspreiding van het virus te voorkomen, extra maatregelen nemen bij de aflevering van je bestelling.

Leveringen van transporteurs

Met transporteurs wordt afgesproken dat ze niet meer de winkel of het pand betreden indien niet strikt noodzakelijk.
Chauffeurs die komen leveren kunnen dit voor de deur doen en wij zullen dit zelf naar binnen halen.
Chauffeurs die komen laden zullen hier instructies van ons voor krijgen en wij verwachten dan ook dat zij zich hieraan zullen houden waarbij de 1,5 meter op zijn minst wordt waar geborgd.