Geberit UP320 Toiletset 18 Creavit Bocchi Jet Flush Mat zwart Rimfree met bril en drukplaat

Een complete toiletset met een UP320 reservoir in combinatie met een mooie design toiletpot en bedieningsplaat naar keuze van de Sigma series. Inclusief bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers. Meer informatie
Artikelnummer:
UP320SET18
Beschikbaarheid:
Conform onderstaande levertijd
Levertijd:
1 - 2 Weken

€874,35 €669,00

Incl. btw

Geberit UP320 Toiletset 18 Creavit Bocchi Jet Flush Mat zwart Rimfree met bril en drukplaat

Een complete toiletset met een UP320 reservoir in combinatie met een mooie design toiletpot en bedieningsplaat naar keuze van de Sigma series. Inclusief bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers.

Geberit UP320 inbouwreservoir (Sigma 12)

Uw toiletset wordt compleet geleverd zodat u gelijk aan de slag kan gaan. De inbouwhoogte en bevestigingsafstand van de UP320 inbouwreservoir is te verstellen en vrijwel met alle potten te combineren. Ook de locatie maakt voor de UP320 niet uit want hij is overal te monteren. De hoogte van het toilet is in te stellen tussen de 41 en 47 cm. De Geberit UP320 heeft een zelfdragend frame en heeft om water te besparen een instelbaar spoelsysteem. Daarnaast is het inbouwreservoir voorzien van een volledig geïntegreerde hoekstopkraan.

Sigma Drukplaten van Geberit

De Sigma drukplaten hebben verschillende series met allemaal hun eigen specialiteit. In de set zit een variatie van de Sigma 01, 20 en 30 drukplaten waar u uit kunt kiezen. De drukplaten zijn voorzien van 2 knoppen die speciaal ontwikkeld zijn voor een grote of kleine spoeling waarmee u veel water kunt besparen. De grote knop verbruikt tussen de 4,5 en 6 liter water per spoeling. De kleine knop tussen de 3 tot 4 liter. U kunt dit handmatig bijstellen zodat u optimaal water kunt besparen.

Toiletpot Creavit Bocchi Jet Flush Mat zwart Rimfree met softclose zitting

De mooie zwarte design pot van Creavit Bocchi Jet Flush is voorzien van de nieuwste technologie: Rimfree, of wel randloos. Het schoonmaken van het toilet is daardoor een stuk eenvoudiger. Bacteriën en vuil nestelen zich niet meer onder de rand. Dat zorgt voor maximale hygiëne. Alle oppervlakten worden schoner dankzij de sterke zuigkracht die door het 'Jet Stream System' dat aan de binnenkant van het toilet onder het water zit bevestigd. De zitting dat wordt meegeleverd is voorzien van softclose systeem. Geen hard dicht gooiende bril meer.

Inhoud & Specificaties:

  • Geberit inbouwreservoir UP320 Sigma12 (10 jaar garantie)
  • Sigma drukplaat: keuze uit verschillende series: Sigma 01, Sigma 20 en Sigma 30
  • Toiletpot Creavit Bocchi Jet Flush Mat zwart Rimfree
  • Toiletbril Creavit Bocchi Jet Flush Mat zwart - A0300-004
  • Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set
  • Inclusief isolatiemat en wandankers
  • Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details

Meer opties voor de set:

  • Geberit toiletblokhouder voor het dagelijks schoonhouden van uw reservoir en toiletpot
  • Gebruik StarBlueDisc toiletblokjes voor extra hygiëne en laat de ruimte frisser ruiken

Bestel de Geberit UP320 Toiletset 18 Creavit Bocchi Jet Flush Mat zwart Rimfree met bril en drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump Dalen!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

MegaDump Dalen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9 van 10 gebaseerd op 725 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Wat doen cookies? »