Maro D'Italia Verwarmde Toiletzitting DI500 met LED Verlichting en Soft Close

De Maro DI500 verwarmde toiletbril is in te stellen in 4 verschillende temperatuurstanden. De zitting is voorzien van een soft close mechanisme dat de brilzitting langzaam en geruisloos laat sluiten. Meer informatie
Artikelnummer:
FBSDI500
Beschikbaarheid:
Conform onderstaande levertijd
Levertijd:
1 - 2 Weken
€199,95
Incl. btw

Verwarmde Toiletzitting Maro D'Italia DI500 met LED Verlichting en Soft Close

U kent het wel, het moment dat uw achterwerk de toiletbril raakt op een winterse ochtend of in een koude nacht. Maar dat is met de Maro D'Italia di500 verwarmde wc bril inclusief nachtlamp verleden tijd.

De Maro DI500 verwarmde toiletbril is in te stellen in 4 verschillende temperatuurstanden. De zitting is voorzien van een soft close mechanisme dat de brilzitting langzaam en geruisloos laat sluiten. De toiletbril is gemaakt van UF en zéér stevig Duroplast materiaal dat ondanks deze stevigheid, het zitcomfort heeft blijven behouden. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het niet geel kleurt na verloop van tijd.

Door de speciale antibacteriële coating die op de bril zit, is de hygiëne gewaarborgd. Tevens is de verwarmde wc bril voorzien van een subtiele LED nachtlamp zodat u naast een (voorheen) koude bips ’s nachts niet meer wakker hoeft te schrikken van het felle toiletlicht.

Een tweetal andere functies die u op de Maro DI500 terugvindt zijn de besparende eco-modus en de sensor in de brilzitting. De eco-modus kunt u inschakelen als u een langere tijd van huis bent of als u let op uw energieverbruik. Ook op warmere dagen zult u de verwarming van de bril mogelijk uitzetten. Als de besparende eco-functie is ingeschakeld, zal de bril pas verwarmen wanneer u de sensor activeert. Deze sensor wordt geactiveerd wanneer u plaats neemt op de zitting.

De Maro DI500 verwarmde toiletbril inclusief subtiele LED nachtlamp is voorzien van een soft close mechanisme dat ervoor zorgt dat de brilzitting langzaam en geruisloos dicht valt. Tevens is deze warme bril voorzien van een quick release waardoor de toiletbril makkelijk is te installeren maar ook makkelijk los te maken is. U heeft alleen een stroompunt nodig en de bril kan op uw toilet geplaatst worden.

De bril is vervaardigd van antibacterieel Duroplast materiaal, zodat de bril hygiënisch makkelijk te onderhouden is. Een voordeel van dit materiaal is dat het ook niet geel kleurt na verloop van tijd.

Specificaties Verwarmde Toiletzitting Maro D'Italia DI500 met LED Verlichting en Soft Close :

  • Verwarmde elektrische bril
  • LED nachtlamp
  • Soft close sluiting
  • Anti Bacteriële coating
  • Duroplast materiaal
  • Eco spaarstand
  • 4 temperatuur standen
  • 2 jaar garantie
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

MegaDump Dalen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9 van 10 gebaseerd op 725 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Wat doen cookies? »