• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Showrooms

Welkom bij Megadump!

Zoekt u een Megadump winkel? Naast de badkamerwinkels van Megadump in Dalen en Tiel vindt u ook beide winkels online. Megadump verkoopt sanitair, tegels en laminaat. Megadump Dalen en Megadump Tiel zijn van dezelfde eigenaar. Megadump Nunspeet, Megadump Barneveld en Megadump Nijkerkerveen voeren hun eigen beleid maar werken wel onder dezelfde formule.

Megadump Dalen

De vestiging in Dalen bestaat sinds 2006. Megadump begon met een restantenhal van voornamelijk tegels. De tegelwinkel kreeg al snel grote naamsbekendheid in de regio en kon daardoor uitgroeien tot een sanitair -en tegelwinkel waarbij restanten slechts een onderdeel zijn; op dit moment levert Megadump de meest bekende A-merken in heel Nederland en België. Dagelijks komen er uit de wijde omtrek van Dalen klanten naar Megadump om zich te laten adviseren en goedkoop sanitair producten in te kopen. Ook u bent van harte welkom bij Megadump Dalen!

Megadump Tiel

Toen de vestiging in Dalen al snel een succes bleek te worden, kreeg Megadump ook de gelegenheid om een vestiging te openen in Tiel. Megadump Tiel staat vooral ook bekend om z’n grote assortiment aan tegels. Ook dat is inmiddels veranderd; zoals bij de winkel in Dalen is nu ook het assortiment bij Megadump Tiel uitgebreid met een groot assortiment A-merken voor badkamer, douche en keuken. U vindt in dit filiaal opstellingen voor badkamers, douchecabines en toiletten. Kom langs en geniet van onze lage prijzen, persoonlijk advies en betrouwbare service!

De formule van Megadump

Met heel wat jaren aan ervaring in de tegelbranche, heeft Megadump deze ook uitgebreid met artikelen voor badkamer, douche, toilet, keuken en woonkamer. De formule is sterker geworden en heeft zich inmiddels bewezen. Bij Megadump koopt u kwaliteitsproducten voor internetprijzen . U wordt bij zowel Megadump Dalen als Megadump Tiel hartelijk ontvangen en krijgt naast een kopje koffie ook professioneel en persoonlijk advies.