Grohe Bruisendwater Keukenkraan Blue Home Starterkit Chilled en Sparkling Water MONO of DUO (Chroom of RVS)

Heb je graag heerlijk puur en fris gezuiverd of bruisend water voor op tafel, maar heb je een hekel om flessen water te kopen? Dankzij de GROHE Blue Home Duo hoef je geen flessen meer te kopen, dankzij je eigen filtersysteem. Meer informatie
Artikelnummer:
GRO31454000
Beschikbaarheid:
Conform onderstaande levertijd
€1.185,95
Incl. btw

Bruisendwater Keukenkraan Blue Home Starterkit Chilled en Sparkling Water MONO of DUO (Chroom of RVS)

Vergeet al het gedoe rondom het kopen van flessen mineraalwater en neem thuis een filtersysteem dat duurzaam en eenvoudig in gebruik is. De GROHE Blue Home Mono starterkit bevat alles wat je nodig hebt om te genieten van gezuiverd, gekoeld of bruisend water, zonder extra plastic afval.

De kraan is voorzien van een gestroomlijnd en slank ontwerp, zodat hij perfect naast je bestaande keukenkraan past. Daarnaast is hij zo geïnstalleerd zonder heel je keuken op zijn kop te zetten.

Deze betaalbare kit bestaat uit een GROHE Blue fonteinkraan, een koeler met een laag energieverbruik (0,5kw/u), een filter en een CO2 fles. De koeler past in ieder keukenkastje dat meer dan 30 cm breed is, daardoor past het perfect in iedere keuken, en de filter en de CO2 fles van 425 g zijn eenvoudig te vervangen. Druk op de verlichte led-knop voor gezuiverd, gekoeld of bruisend water. Het is net zo eenvoudig te bedienen als je smartphone en dankzij het led-display weet je ook wanneer je het waterfilter moet vervangen.

De hoge C-uitloop is perfect om eenvoudig karaffen en koffiepotten te vullen. Deze fonteinkraan heeft de kenmerkende slanke lijnen van GROHE en is ook voorzien van de sprankelende Starlight® RVS afwerking en het duurzame SilkMove® voor een eenvoudige bediening. Je hebt geen extra externe pijpleidingen nodig en de kit bevat alles wat je nodig hebt.

Er zijn drie verschillende systemen:

- GROHE Blue Home: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water uit de kraan. Geschikt voor je eigen keuken.
- GROHE Blue Professional: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water uit de kraan. Geschikt voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld op kantoor.
- GROHE Blue Pure: voor gefilterd, plat water uit de kraan. Geschikt voor je eigen keuken en voor professioneel gebruik.

Het verschil tussen de Duo en Mono

Je kunt kiezen uit twee opties:

De GROHE Blue® Home Duo biedt alle voordelen van een klassieke GROHE keukenkraan, maar je krijgt ook nog heerlijk gezuiverd, gekoeld en bruisend water uit dezelfde kraan.

De GROHE Home Blue Mono is een kraan die alleen maar gezuiverd, gekoeld en bruisend water biedt en is zo ontworpen dat hij naast je bestaande kraan kan worden geïnstalleerd.

Wat wordt er geleverd:

 • Kraan
 • Koeler
 • Filter
 • CO2 fles
 • Aansluitslangen
 • Nederlandse montagehandleiding

Specificaties Bruisendwater Keukenkraan Grohe Blue Home:

 • Keukenmengkraan voor gezuiverd, gekoeld en bruisend water
 • Eengreeps
 • Inclusief koeler, filter en CO2 fles
 • Hoge C-uitloop
 • RVS
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

MegaDump Dalen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9 van 10 gebaseerd op 725 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Wat doen cookies? »